Klanten geven ons

appartementen peer en ananas

Luxe appartementen Peer en Ananas

Deze sfeervolle appartementen bevatten een mix van oude en nieuwe elementen. In 2019 verbouwden we dit gedeelte van de boerderij. Met respect voor de historie, hebben wij de inrichting volledig gemoderniseerd. Het resultaat zijn twee unieke appartementen met uitzicht over de weilanden en het water. 

Allebei de accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Een privé sanitair, eigen keuken en terras, maken dit de perfecte uitvalsbasis voor een weekend of week in Friesland. Langere periodes zijn natuurlijk ook mogelijk. Voel je thuis!

  • Tiny house concept voor max. 4 personen
  • Kosten €125,- per nacht per appartement
  • Minimale verhuur in het weekend 2 nachten
  • Eigen sanitair, keuken en terras
  • 2-persoons loftbed + 2-persoons slaapbank
  • Vrij uitzicht

Activiteiten

De activiteiten zoals SUP Polo, kanovaren, een zeiltour, Expeditie Fries en Fruitig of Archery Tag zijn erg geschikt voor grote groepen. Wij nemen graag jullie wensen m.b.t. het programma door, om een geschikt aanbod te doen.

meer over de activiteiten meer info

Catering

De locatie is zowel te huur op basis van zelfvoorziening, maar het is ook mogelijk koffiebuffetten, barbecues of Italiaanse buffetten door de kok te laten verzorgen. Ook de fusten bier en de drankjes verzorgen we graag voor u.

meer over catering meer info

Nijhuizum

De sfeervolle accommodatie is zeer geschikt voor familie/vriendenweekenden, bedrijfsuitjes, verenigingsuitjes, vergaderingen, bruiloften, schoolkampen en zeilkampen.
Bekijk accommodatie

Oudega

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 65 personen en is direct gelegen aan de Oudegaaster Brekken.
Bekijk accommodatie

Heeg 48 pers.

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 48 personen, maar ook voor kleinere groepen ideaal. Uitbreiding naar een tweede accommodatie is mogelijk (100 pers.).
Bekijk accommodatie

Heeg 68 pers.

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 68 personen, maar ook voor kleinere groepen ideaal. Uitbreiding naar een tweede accommodatie is mogelijk (100 pers.).
Bekijk accommodatie

Nijhuizum appartementen

Vanuit deze luxe vierpersoons appartementen heb je schitterend uitzicht over de weilanden en het water. Peer en Ananas zijn zijn zelfstandig te huur of bij te huren bij de groepsaccommodatie Nijhuizum.
Bekijk accommodatie
Reserveringsaanvraag