Over Fries & Fruitig

“Op onze vele en soms lange reizen zijn we op verschillende plekken ter wereld hartelijk ontvangen door de lokale bevolking. Soms bleef het niet bij alleen een ontvangst, maar werden we opgenomen in de familie en werden wij compleet ontzorgd. We hoefden niet na te denken, maar slechts te accepteren wat er op dat moment voor ons werd geregeld. Dat gevoel en die mensen, zullen wij nooit vergeten. Dat gevoel, willen wij onze gasten geven.”

Fries & Fruitig is ontstaan vanuit de tijd dat wij beheerders waren van een groepsaccommodatie die te koop stond.

De boerderij was vaak leeg en zo begonnen wij zelf met het promoten van de accommodatie onder groepen. In een hele korte tijd waren alle weekenden bezet. Jelte wilde na zijn studie altijd al een eigen bedrijf starten en dit was het juiste moment. De ene uitdaging was geslaagd en toen kwam de volgende: hoe kunnen we schoolkampen en bedrijfsuitjes in de midweken gaan aanbieden?

Zo zijn we ook begonnen met het samenstellen van leuke programma’s voor deze doelgroepen. Onze gasten wilden meer dan alleen overnachten. Het was zo leuk en ging zo goed dat we het aantal groepsaccommodaties hebben uitgebreid. Op dit moment zijn wij de trotse eigenaren een leuk bedrijf met vele blije gasten.

Groepen een bijzondere tijd bieden in Friesland, dat is onze drijfveer en wij werken er elk uitje weer met veel passie voor om dit te laten slagen.

Wat wij belangrijk vinden

  • Persoonlijk contact en servicegerichtheid in de voorbereidingen en op locatie.
  • Luisteren naar wensen en verwerken in een onvergetelijke Friesland programma.
  • Ontzorgen van gasten van A tot Z voor overnachting, activiteiten en catering.
  • Positiviteit, enthousiasme en teamspirit als mindset in ons werk.  
  • Uniek aanbod van activiteiten en catering die jaarlijks wordt vernieuwd.
  • Verwachtingen altijd perfect gefinetuned in de draaiboeken. 
Reserveringsaanvraag