De Hunt

Welkom bij "De Hunt," een meeslepend moordmysterie spel waarin de deelnemers de uitdaging aangaan om de moordenaar van de welbekende heer van der Linden te ontmaskeren. Het landgoed van de heer van der Linden vormt het pittoreske decor voor dit spannende avontuur, waar teams van speurneuzen zich wagen aan een race tegen de klok om de waarheid te ontrafelen.

Elk team gebruikt een smartphone, hun sleutel tot het vergaren van cruciale informatie. Er zijn drie belangrijke manieren waarop deelnemers hun onderzoek kunnen voortzetten:

Ondervragingen met QR-codes

Verspreid over het landgoed bevinden zich QR-codes die toegang geven tot ondervragingen door een agent. Deze agent heeft de beschikking over informatie over de 10 verdachten.

Fysieke aanwijzingen met QR-codes

Deze codes onthullen filmpjes, geluidsfragmenten of afbeeldingen die cruciale details over de zaak onthullen. Een voetafdruk kan bijvoorbeeld een QR-code verbergen die leidt naar een videofragment waarin de verdachte op de plaats delict wordt gespot.

Belangrijke hints verzamelen

Elk teamlid bezit een deel van een belangrijke hint. Door met elkaar te communiceren en slimme vragen te stellen, kunnen de teams deze puzzelstukken samenbrengen. Wanneer alle onderdelen zijn verzameld, onthult de volledige hint extra informatie over het motief, de plaats delict of het alibi van de verdachten.

Teams moeten hun vaardigheden op het gebied van samenwerking, communicatie en deductie inzetten om alle aanwijzingen te ontcijferen en de moordenaar van de heer van der Linden te identificeren voordat de tijd om is. "De Hunt" biedt een unieke en meeslepende ervaring waarin deelnemers zich volledig onderdompelen in de mysterieuze wereld van intriges en geheimen. Durven jullie de uitdaging aan?

Informatie De Hunt

  • Duur: 1,5 tot 2 uur 

  • Inclusief leuke begeleiding

  • Vanaf 30 personen

  • Vanaf €27,50 p.p.

Foodtrucks

Foodtrucks

Deze mobiele koffiebar is een echte blikvanger op jullie evenement, feest of andere speciale gelegenheid. 

lees meer

Hip & healthy ontbijt/lunch

Hip & healthy ontbijt/lunch

Wij ontzorgen u graag met een uitgebreid ontbijt of lunchbuffet.

lees meer

Barbecue

Barbecue

Geniet met de hele groep van heerlijk vlees, goede salades en sauzen.

lees meer

Buffetten

Buffetten

Een heerlijke Italiaanse buffet of een oer-Hollands stamppot buffet. 

lees meer

 

 

Reserveringsaanvraag